Nasıl Kadın StreetStyle Giyinebilirsiniz

Nasıl Kadın StreetStyle Giyinebilirsiniz

FLAW

Önceki yazımızda derinlemesine inceleyerek bilgi sahibi olduğumuz Streetwear modası hakkında bu hafta streetwear’a uymak için nasıl giyineceğimizi ve gardrobumuzu nasıl dolduracağımızı öğreneceğiz.


Streetwear hakkında bir yanılgı varsa o da bu modaya uymanın kolay olduğudur. Streetwear’ın sadece rastgele seçilen t shirt, pantolon ve spor ayakkabı ile tamamlandığını düşünüyorsanız modayı en sıcak haliyle takip ederken marjinal tasarımlar üretmeye çalışan binlerce yüksek moda tasarımcısına ne kadar haksızlık ettiğinizi bir düşünün. Gerçek şu ki, sokak giyimi olsun ya da olmasın, güçlü bir kıyafeti bir araya getirmek akıllıca bir karar vermenin yanı sıra gardırobunuz büyüdükçe üzerine inşa edebileceğiniz ve sürekli farklı şekilde yaklaşarak pencerenizi genişletebileceğiniz bir moda olgusuna dönüşüyor.

 

Bu yazımızda ise yeni yaz sezonu için FLAW kültürüne göre kıyafetlerinizi nasıl etkili bir şekilde öne çıkarıp streetwear tarzına uyum sağlamanın en önemli etkeni olan güçlü bir kombinin nasıl oluşturulacağını öğreneceğiz.


Olmazsa Olmaz Parçalar


Crop

FLAW

Yaz aylarının en önemli parçalarından olan ve sıklıkla kullanılan crop modelleri bu yaz sezonun da en çok kullanılan parçası arasında. Hem yazın esintisini üzerinde taşırken hem de crop şıklığını yaşayabilirsin. Bol kesim baggy jean pantolon ile etkili bir kombin oluşturabilirsiniz.

 


Tshirt

FLAW

 

Seçeceğiniz tshırt’ün nasıl bir tasarımda veya renkte olacağı tamamen sizin kendi özelleştirdiğiniz kombine göre değişiklik gösterecektir ama bizce hepsinde olması gereken ortak özellik onların kombininize olan etkisidir. Seçeceğiniz Tshirt'ünüz basic, baskılı, nakışlı veya çizgili gibi seçenekler ile karşınıza çıkacaktır. Bu seçeneklerin hepsiyle kendi özgün kombininizi yaratmakta tamamen özgürsünüz.


ETEK

FLAW

Etekler, crop ve büstiyer kombinlerinin vazgeçilmez parçası olarak karşımıza çıkıyor. Gothıc, basic, renkli ve birçok tarza etek-crop&bustiyer uyumu yapabilirsiniz.

 


ELBISE

 

FLAW

Yukarıda oluşturduğumuz parçalı kombinlerin yanında basic bir şekilde şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız bu yaz sezonunun birbirinden farklı elbise modellerini kullanabilirsiniz

Bu tür elbiselerde ayakkabı olarak kendi tarzınıza ve kombininize göre topuklu, sandalet ve spor ayakkabı tercih edebilirsiniz, bunların yanında size önerimiz olan converse vevans-old skoll modellerini tercih edebilirsiniz.


SPOR AYAKKABI

FLAW


Kimisi bir kombin oluştururken kombinine etkili bir nokta koymak için ayakkabı seçimini sona bırakır, kimisi ise ilk olarak ayakkabı seçiminden başlar ve kombinini buna uydurmayı dener. Bizim bu durumda yapmamız gereken şey hangisinin önce veya sonra olduğu ile ilgilenmeyip kombinimize kattığımız renk uyumuna, oluşturduğumuz kombinin parça ve yapısına odaklanmak olacak.

Eğer kombininizi bol kalıp bir pantolon ile tamamladıysanız ayakkabınızın da kalın tabanlı bir ayakkabı olması bu iki parçayı ışıltılı bir kompakt halinde bize sunacak. Güzel bir air force ayakkabı ile de basic bir şekilde bu uyumu yine sağlayabilirsiniz.

 

 

 

 

Etiketler: streetstyle
Ocak 24, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR