Modası Asla Geçmeyen Spor Ayakkabılar

Modası Asla Geçmeyen Spor Ayakkabılar



Günümüzdeki streetwear kültürü trendlere veya popüler kültürün etkisiyle gelen modaya uygun yeni ürünler ve sınırlı sayıda yapılan işbirlikleri ile şekilleniyor olsa da, yıllar önce üretilmesine rağmen zaman kavramının anlamını yok ederek zamansız bir şekilde her kişiye ve kültüre ulaşan zamansız spor ayakkabılara yatırım yapmak en sevdiğiniz ayakkabılarınızı yıllarca giyebileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca bunun böyle zamansız olarak kalması sürekli kendine değer katarak yükselmesine katkıda bulunuyor.

 

BU 4 SPOR AYAKKABISI ZAMANIN ÖTESİNE GEÇEREK ÖLÜMSÜZ OLMAYI BAŞARDI FLAW Dolabınıza mutlaka eklemeniz gereken bir spor ayakkabı varsa o da Nike Air Force 1'dir. Klasik AF1 ilk olarak 1982'de Nike Air'in hafif yastıklı tabanına sahip ilk basketbol ayakkabısı olarak piyasaya çıktı. Şimdi, neredeyse 40 yıl sonra, AF1, Nike'ı 2021'in en sıcak streetwear markalarından biri haline getirdi.



Hafif kalın tabanı, canlı derisi ve modern tasarımı, spor ayakkabıyı o zamandan bu yana geçen kırk yılda zamansız bir klasik haline getirdi. Bunun dışında sayısız renk seçeneğine sahip olsanız da beyaz tonunun en güzel halini bu ayakkabıyla kombinlerinizde sonsuz bir şekilde uyum sağlayarak kullanabilirsiniz.

 
 
EFSANEVİ İŞBİRLİĞİ:"NIKE AIR FORCE 1 - CACTUS JACK" TRAVIS SCOTT ANLAŞMASI

FLAW

TRAVIS SCOTT'IN NIKE İLE ORTAK PROJESİ OLAN "CACTUS JACK" AIR FORVE 1 MODELİ 16 KASIM 2019'DA SATIŞA SUNULDU.



“ Travis Scott'ın stili ve yaratıcı estetiğinin kaynağının Houston'daki hayatı olduğu söylenebilir. Travis Scott AF-1 ile Astroworld'e yaptığı yolculuklardan ilham alan işinin ve yaratıcılığının gelişmesine yardımcı olan topluluğa saygı duruşunda bulunuyor. Farklı öğelerden oluşan ayakkabı; geleneksel iş giysilerinin dayanıklılığı, doğa ile ilişkilendirilen nötr tonlar ve Astroworld'ün gerçeküstü havası gibi çocukluğuna etki eden ayrıntıları yansıtıyor. Deneyimlerini Houston'ın çocuklarıyla paylaşan Travis, onlara kendileri için yeni olanakları hayal etmelerini sağlayacak çalışmalara ve yaratıcılığa hayat verecek araçlar sunuyor. “

 
NIKE

FLAWBaşlangıçta tenis kortu için tasarlanan Adidas Stan Smith , adını 70'lerin tenis efsanesi Stan Smith'e borçlu. Düşük belli spor ayakkabı, delikli üç şeritli dikiş detayları ve dolgulu topuk şeridi ile minimalist bir siluete sahip. Beyaz taban ve yeşil topuk şeritli deriden oluşan orijinal renk grubu, şık, abartısız ve zamansızdır, bu da onu günlük spor ayakkabı tercihleri için mükemmel bir seçim haline getirir.

FLAW

VANS Old-Skool kaykay spor ayakkabılarının G.O.A.T ’ıdır. Çoğu kaykaycının da bileceği gibi hem minimalist estetiği hem de dayanıklılığı ve oluşturduğu rahatlık ile kaykay ile ilgilenenlerin büyük çoğunluğunun bildiği ve kullandığı bir spor ayakkabı modelidir. Klasik Siyah/Beyaz renk grubu, kaykaycılar, streetwear sevenler ve E-Boys arasında popüler bir stildir.

FLAW

Michael Jordan'ın adını taşıyan Jordan 1 spor ayakkabısı 1985'te çaylak sezonunun sonunda piyasaya çıktı. Efsaneye göre OG siyah ve kırmızı renk grubu, yeni stil o sırada NBA'nin üniforma kurallarını çiğnediği için Jordan'ın air jordan giydiği her maçta 5000 dolar para cezasına çarptırılmasından sonra " Banned " takma adını aldı. Klasik basketbol ayakkabısı, delikli burun kısmı, dolgulu ayak bileği ve Nike'ın imzası Air tabanı olan deri sayaya sahiptir.

 

Ayakkabının ilk çıkışından bu yana geçen 30 yılı aşkın süredir Nike, bu zamana meydan okuyan basketbol ayakkabısını rafa kaldırdı ve sayısız renk grubunu ve işbirliklerini yeniden piyasaya sürdü. Jordan ayakkabılarının çokça renkte oluşturulmuş tasarımları bu ayakkabının zamansız olması gibi büyüleyici ve bu sektöre oldukça değer katan bir öğe.

 

 

Sonuç olarak bu zamansız ve ölümsüzleşen ayakkabıların ne düzeyde güzel olduğu sizin kendinize özelleştirdiğiniz tarzınıza bağlı ve giyim sektörü moda etkenini içine katarak sürekli gelişmeye ve daha çok zamansız ürünler ortaya çıkarmaya çalışıyor, biz de bu kültürün çok daha ileriye taşınacağını bilerek sizleri modada güncel tutmaya devam edeceğiz…

Etiketler: sporayakkabı
Ocak 24, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR